Info

    KÄSITYÖNÄ

 

Edelmann Gelaton tuotteet valmistetaan käsityönä. Jäätelöiden keksit, kastikkeet, leivokset, hillot ja muut lisukkeet valmistuvat täysin omien reseptien mukaisesti.

 

 AIDOISTA RAAKA-AINEISTA

  

Edelmann Gelaton tuotteet valmistetaan vain ja ainoastaan aidoista raaka-aineista. Näistä jäätelöistä ei löydy väri- tai keinotekoisia aromiaineita. 

 

HOMOGENOIMATTOMAAN MAITOON JA -KERMAAN

 

Kotimainen homognoimaton maito ja kuohukerma luovat pohjan Edelmann gelaton jäätelöille. Jäätelöissä käytettävät marjat ovat aina kotimaisia. Hedelmät hankitaan tuoreina. 

 

VÄHEMMÄN ILMAA JA RASVAA, ENEMMÄN MAKUA

 

Edelmann Gelaton tuotteet sisältävät ilmaa ja rasvaa vähemmän kuin perinteiset kermajäätelöt. Siksi ne myös käyttäytyvät hieman erilailla.

 

Kotipakastimessa, eli noin -18-asteessa ne ovat piirun verran kovempia, joten on enemmän kuin suositeltavaa malttaa antaa niiden temperoitua muutama minuutti huoneenlämmössä ennen nauttimista. Tällöin maut nousevat huomattavasti paremmin esille.

 

Näppituntuma sen kertoo: jos purkki antaa hivenen myöten, kun sitä hellästi puristaa, on se valmis nautittavaksi